Over ons 

De meest luxueuze winkelstraat van Amsterdam, de P.C. Hooftstraat, is een fenomeen binnen én buiten Nederland. De straat staat bekend om haar chique en stijlvolle ambiance met internationale allure. 's Werelds mooiste merken zijn hier gevestigd, waardoor de P.C. Hooftstraat de perfecte locatie vormt voor het kijken naar en kopen van exclusieve, unieke en hoge kwaliteit kleding, accessoires en andere producten.

PCHooftstraat.nl vormt op de eerste plaats een informatie bron voor alle in luxe goederen en -lifestyle geïnteresseerde lezers, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij selecteren voor u de beste hotels, restaurants, beauty producten en reizen en informeren u hierover op onze website. .

Daarnaast is PCHooftstraat.nl de online basis van de winkelstraat, doordat wij  informatie over onder andere openingstijden, nieuwe collecties, speciale (koop)avonden en ander lokaal nieuws uit de straat verstrekken. Tenslotte brengen wij door terugkerende rubrieken ook de bezoeker van de P.C. Hooftstraat met deze website in beeld. Wie draagt wat en welke winkels zijn er nu precies favoriet onder de bezoekers van de P.C.?